For to år siden telte jeg på knappene. Skulle jeg legge ned bloggen og finne meg noe annet å gjøre?

Jeg bestemte meg for å prøve Meze i stedet. Det er jeg glad for! Siden har vi sammen gått i dybden på oppskrifter, ingredienser og matkultur i 60 utgaver. Også jeg har lært mye nytt, og storkost meg med å lage nye utgaver hver uke.

Responsen fra medlemmer har vært enestående. Samtidig er det en utfordrende tid å drive medlemsside på. De siste månedene har det vært en del kanselleringer med økonomi som årsak og tyngre å få nye medlemmer. Det har dessuten vært veldig nyttig med tilbakemeldingene fra mini-undersøkelsen for noen uker siden.

Etter 60 utgaver er det tid for å bruke erfaringene så langt til å gjøre noen justeringer på konseptet. Så det blir enda bedre, både for deg og meg! Det krever litt mer tid av meg enn jeg har i en vanlig arbeidsuke. Også vil jeg gjerne ha en liten juleferie.

Meze tar derfor pause til januar. Det betyr at medlemskapet ditt fryses. Du vil ikke trekkes noe i denne perioden, og neste forfall forskyves med antallet dager det tar til jeg er tilbake. Du får beskjed når medlemskapet begynner å løpe igjen. I mellomtiden har du fortsatt full tilgang til nettsiden.

Hvorfor endre?

Først og fremst: Jeg lover at kjernen i ditt medlemskap vil forbli det samme! En jevnlig strøm av oppskrifter, matkultur, kunnskap om ingredienser og kjøkkentips.

Det er likevel noen grunner til å gjøre justeringer:

  1. Det er forvirrende med både Et kjøkken i Istanbul og Meze.
  2. Det er vanskelig å nå nye følgere når alt nytt innhold er «bortgjemt» bak betalingsmur.
  3. Hver utgave er i overkant omfattende, både for en del medlemmer og for meg som lager dem.

Hva skal skje?

Jeg kommer tilbake med alle detaljer på nyåret, men her er hovedtrekkene.

  1. Meze flytter inn på Et kjøkken i Istanbul, så alt samles på ett sted.
  2. Du vil fortsatt få masse nye oppskrifter og noe nytt hver uke, men jeg vil fordele innholdet litt annerledes enn i dag.
  3. Det kommer nye medlemsfordeler.

Alt med forbehold om endringer, selvfølgelig.

Hva om «nye» Meze ikke er for meg?

Jeg er trygg på at du vil oppleve dette som en klar forbedring. Alle med årlig medlemskap vil likevel få mulighet til å avslutte medlemskapet med full refusjon for gjenstående periode i en viss tid etter at «nye» Meze er lansert, i fall noen skulle synes at dette ble noe annet enn det de meldte seg på.

Når kommer «nye» Meze?

Målet er å lansere første utgave av «nye» Meze fredag 5. eller 12. januar. Det er en del tekniske ting som skal på plass, så jeg håper på forståelse om det skulle ta litt lengre tid. Det får nesten ta den tiden det tar.

Du får selvfølgelig mail fra meg så snart alt er klart!

Hva skjer i mellomtiden?

Du vil få to medlemsbrev de neste ukene, men ingen nye oppskrifter:

  • 15. desember: Menytips til mellomjula
  • 22. desember: Opptak av direktesendingen i august

De gratis nyhetsbrevene på søndager går som vanlig.

Lurer du på noe mer?

Bare legg igjen en kommentar eller svar på denne mailen, så skal jeg svare så godt jeg kan! 

Med alle gode ønsker fra Istanbul,

Vidar

Del dette