[annonse Escape Travel]

Høstens Istanbul-tur gikk unna som varmt hvetebrød. I løpet av få timer var det nær utsolgt. I skrivende stund er det bare to plasser igjen!

Heldigvis var vi forberedt på høy etterspørsel. Nå setter vi nemlig opp en tur til!

Programmet blir det samme. Datoene blir 12. - 17. september.

Litt om turen

På denne reisen skal vi sammen utforske Istanbuls historie, kultur og – ikke minst – all den gode maten byen har å by på!

Fantastiske restauranter som var håndplukket av Vidar Bergum, svært høy kvalitet. Lokal reiseleders innsats, kunnskap, engasjement og kreativitet i kombinasjonen kulinariske og kulturelle opplevelser var også meget bra. – Deltaker på fjorårets tur

Vi skal spise på flere av mine favorittrestauranter, med en meny jeg har valgt ut. Til sammen får du bredden av det beste det tyrkiske kjøkken har å by på. Fra det helt tradisjonelle til det mer moderne. Kebab, meze og mye mer.

Her venter jeg på gjestene før en av våre mange felles middager på mine favorittsteder i Istanbul.

Vi skal selvsagt også på både kryddermarked og matmarked. Mine beste tips til hvor og hva du bør handle får du selvfølgelig underveis.

Og jammen blir det ikke matkurs med meg også! Dette er inntil videre det eneste stedet jeg gir matkurs. Her vil du lære mine best triks for å lykkes med tyrkisk mat.

Vi fikk smake utrolig mye god tyrkisk mat, og matkurset var flott. Fin gruppe. I det hele tatt en fantastisk tur! – Deltaker på fjorårets tur

Og du? Siste dagen tar vi oss en rusletur i Balat, nabolaget i Istanbul hvor jeg bor. Et fargerikt område fullt av historie.

Innimellom all maten blir det profesjonell guiding gjennom byens flotteste severdigheter. Vår mann her blir Serhat, en utrolig hyggelig fyr som snakker flytende svensk og har vårt nabolands kongepar på sin merittliste som Istanbul-guide.

Jeg gleder meg allerede!

Lurer du på noe?

Alle detaljene om turen og bestilling finner du på turens side hos Escape Travel.

Har du spesifikke spørsmål kan du svare på denne e-posten, så kommer jeg eller en representant fra Escape Travel tilbake til deg så raskt vi kan.

Vidar

Del dette