Jeg har hatt en aldeles nydelig uke på Hitra med familien. Vi var innom alle værtyper, noen ganger flere ganger om dagen. Men vi fikk også inn utflukter, båtturer og grilling. Nå er jeg kommet meg ned til Oslo, hvor jeg blir en ukes tid før jeg reiser tilbake til Istanbul.

Akkurat nå stråler solen mot balkongen hvor jeg sitter, så hva passer vel bedre enn å samle noen sommerlige hverdagsoppskrifter i ukas nyhetsbrev? Pluss et par brødoppskrifter for medlemmer av Meze, hvor vi denne helga rundet av tre uker med surdeig som tema.

Med ønsker om ei flott uke!

Vidar


⭐️ Nytt på Meze

NY: Lyst surdeigsbrød med rug ➕

Perfekt til hverdagsbrød! Få oppskriften (+)

NY: Lyst surdeigsbrød med frø ➕

Min favoritt, med frø som gir både smak, næring og mer tekstur. Få oppskriften (+)

NY: Hvordan oppbevare brød ➕

Derfor blir brød gammelt – og hvordan du beholder det ferskt så lenge som mulig. Pluss tre ressurser for deg som vil gå mer i dybden på surdeigsbaking. Les innlegget (+)


🍴 Ukas oppskrifter

Kikertgryte med ristet brød

Oppskrift her

Squashburger med halloumi

Oppskrift her

Hvite bønner med spekeskinke & ost

Oppskrift her

Ovnsbakte kjøttboller med varm yoghurtsaus & chilismør

Oppskrift her

Kikertsalat 📗

Oppskrift i Nydelig! s. 43. [annonse: Kjøp boka hos Norli]


❤️ Likte du nyhetsbrevet?

Videresend til en venn og tips dem om at de kan melde seg på her.

Følg megInstagram hvis sosiale medier er din greie.

Støtt mitt arbeide ved å bli medlem av Meze eller kjøpe mine bøker.

Del dette